Αν σήμερα άρχιζε η προετοιμασία: Παρόντες-Απόντες

Από paokrevolution.net: Στις 22 Ιουνίου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει στην Νέα Μεσημβρία τους παίκτες του για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: paokrevolution.net
Αν σήμερα άρχιζε η προετοιμασία: Παρόντες-Απόντες

Προφανώς και θα μπορεί να κάνει οικογενειακό διπλό από την πρώτη μέρα αφού αυτό βγάζουν οι προσθαφαιρέσεις απόντων-παρόντων. Και προφανώς τα σημερινά δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αφού σε αυτό το διάστημα μέχρι τις 22 Ιουνίου μπορεί να έχουμε αφίξεις ποδοσφαιριστών.

Η «Μetrosport» αναλύει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει σε κάθε θέση ο Λουτσέσκου μέχρι η ομάδα να ταξιδέψει στις 3 Ιουλίου στην Ολλανδία όπου εκεί αναμένεται να ενσωματωθούν οι τέσσερις διεθνείς με τις Εθνικές Ανδρών, δηλαδή οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Ινγκασον και Αντρια Ζίβκοβιτς.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι όπως και ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες. Ετσι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο Λουτσέσκου θα έχει διαθέσιμους τον Ζίβκοβιτς και τον Ταλιχμανίδη που χθες συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπάρχει περίπτωση να είναι και ο Δημήτρης Μοναστηρλής. Εδώ όμως πρέπει να σημειώσουμε πως ο τελευταίος όπως και ο Αλέξανδρος Τσιόπτσης, οι δυο τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ Β' μέχρι και την προσεχή Κυριακή θα είναι στα γήπεδα και επομένως είναι αναγκαίο να πάρουν ανάσες.

Επομένως ίσως «ανέβουν» για μερικές προπονήσεις τερματοφύλακες από την Κ19 όπως είναι οι Αλέξης Λυπηρίδης, Βαγγέλης Κιάτος, Βασίλης Νικολακούλης.

Διαβάστε ακόμη...