Οι «πρωτάρηδες» της προετοιμασίας!

Από paok24.com: Νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας...
Πηγή: paok24.com
Οι «πρωτάρηδες» της προετοιμασίας!

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό -τουλάχιστον- στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, αναμένεται να βρίσκονται και ορισμένοι... πρωτάρηδες.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου θα συγκεντρωθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 22.06 και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες μέρες δουλειάς, ενώ στις 3 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Τέχελεν.

Στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να δώσουν το παρών και πέντε πρωτάρηδες. Πιο συγκεκριμένα, οι Χισάμ Κανίς, Γιώργος Βρακάς, Παναγιώτης Τζίμας, Ραούλ Μορικέλι και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα ζήσουν για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία και θα κερδίσουν πολλά από τη συμμετοχή τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου.

Ο Κανίς αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ Βρακάς και Τζίμας αγωνίζονταν υπό τη μορφή δανεισμού σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Τέλος, οι Μορικέλι και Μπράντονιτς αγωνίζονταν φέτος στην δεύτερη ομάδα συμβάλλοντας σημαντικά στην εξαιρετική πορεία των «ασπρόμαυρων» στην Super League 2. Πλέον απολαμβάνουν την άδεια που τους δόθηκε ούτως ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και στις 22 Ιουνίου να δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...