Φινάλε στη σεζόν με πέντε αρνητικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ mateco

Από esake.gr: Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ mateco έκλεισε τη σεζόν με πέντε αρνητικά ρεκόρ περιόδου...
Πηγή: esake.gr
Φινάλε στη σεζόν με πέντε αρνητικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ mateco

*Είχε για δεύτερη φορά στη διάρκεια των πλέι οφ δύο εύστοχες βολές ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της φετινής Basket League. Είχε χθες 2/7 μετά τις 2/4 του 1ου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό. Την ίδια επίδοση είχε το Λαύριο Megabolt στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (2/5).

*Ο Δικέφαλος σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου με το 28,57% με το οποίο εκτέλεσε από τη γραμμή του φάουλ αφού το προηγούμενο ήταν το 35,71% που καταγράφηκε από τον Άρη στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου (5/14). Το 28,57% της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ τετραετίας συνολικά για το Πρωτάθλημα. Η προηγούμενη χαμηλότερη ήταν δική της, από την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 2018-19 όταν μέτρησε 1/4 βολές (25%) στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

*Αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνιστά και το 13,04% που είχε στα τρίποντα (3/23) αφού το προηγούμενο ήταν το 21,05% (4/19) με το οποίο εκτέλεσε λίγες μέρες νωρίτερα, στον 2ο μικρό τελικό. Σε αυτά τα δύο ματς λοιπόν είχε 7/42.

*Ο ΠΑΟΚ mateco έκλεισε τη σεζόν και με αρνητικό ρεκόρ πόντων μένοντας στους 51 και αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 54 που είχε στον 3ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

*Σε αυτήν τη λίστα εντάσσεται και το μικρότερο σερί πόντων που είχε σε ολόκληρη τη σεζόν αφού χθες δεν ξεπέρασε τους πέντε. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του ήταν εκείνο των έξι αναπάντητων πόντων που είχε στο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό και στο εκτός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με τον Προμηθέα.

Διαβάστε ακόμη...