Ο γεμάτος Ιούλιος του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τη νέα σεζόν, την ώρα που πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό "μέτωπο".
Πηγή: paok24.com
Ο γεμάτος Ιούλιος του ΠΑΟΚ!

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ακόμη ημέρες ξεκούρασης και κατόπιν, καλούνται να κάνουν το comeback, με φόντο την έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι στις 22 του Ιούνη και στις 3 Ιουλίου, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ολλανδία και το Τέχελεν, μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Φένλο και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 17 Ιουλίου, για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη περίπου 10 μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Ο "Δικέφαλος" θα μείνει στο Hotel Bilderberg και στο πρώτο, αυτό, διάστημα του Ιούλη, θα δώσει τέσσερα τουλάχιστον φιλικά.

Η ομάδα θα επιστρέψει στη... βάση της κι από εκεί και πέρα, θα μπει σε ρυθμούς Europa Conference League, με το πρώτο παιχνίδι του 20υ προκριματικού γύρου να είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στις 3 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, στον 2ο προκριματικό γύρο στις 21 του Ιούνη και κάπως έτσι, θα στρέψει την προσοχή του στη νέα χρονιά...

Διαβάστε ακόμη...