Χυδαιότητες κατά Σαββίδη

Από sdna.gr:Πολλά όνειρα βλέπουν κάποιοι... Στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ιβάν Σαββίδη με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έγραφαν μέχρι πρότινος ότι αποχωρεί από την Ελλάδα, πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πουλάει τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
Χυδαιότητες κατά Σαββίδη

Τώρα όμως δεν αρκέστηκαν στα fake news, αλλά προχωρούν σε χυδαιότητες. Φτάνοντας στο σημείο να εκτοξεύουν ασύστολα ψέματα περί χρηματοδότησης από τον Ιβάν Σαββίδη σε... ακροδεξιά κόμματα!

Ας κοιτάζουν τη δουλειά τους. Και ας πληρώνουν στην ώρα τους και όχι με χρονοκαθυστέρηση μηνών τους εργαζόμενους που έχουν. Όπως κάνει ο Σαββίδης στις εν Ελλάδι επιχειρήσεις του, που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους.

Κι ας μην ξεχνούν: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός. Μπορεί το ψέμα να τρέχει γρήγορα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή. Θα κληθούν να φάνε τη λάσπη που εκτοξεύουν, με περισσή ευκολία. Να προσκομίσουν τα στοιχεία της βρώμικης επίθεσης, ή να ζητήσουν συγνώμη ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα είχαν καμία αξία οι διαψεύσεις όταν προέρχονται από Μέσα που επαναλαμβανόμενα πουλάνε πληροφορίες χωρίς καμία Αξία. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι τα Radar τους δεν πιάνουν ούτε ελέφαντα στο μισό μέτρο...

Διαβάστε ακόμη...