Ξεχωριστό «αντίο» σε Μπίσεσβαρ – Ελ Καντουρί

Από paok24.com: Μαζί με την ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23, ολοκληρώνονται και τα συμβόλαια των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί, με τους δυο ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ στο προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: paok24.com
Ξεχωριστό «αντίο» σε Μπίσεσβαρ – Ελ Καντουρί

Δυο παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με μερικά από τα πιο «χρυσά» χρόνια της ιστορίας του Δικεφάλου, έχοντας κατακτήσει τίτλους και συνδράμει στην επιστροφή του ΠΑΟΚ, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μεσοεπιθετικός από το Σουρινάμ, αποτελεί παίκτης των «ασπρόμαυρων» από το καλοκαίρι του 2016, πανηγυρίζοντας 3 Κύπελλα Ελλάδος, ένα αήττητο πρωτάθλημα και ένα νταμπλ.

Παράλληλα, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε στην Θεσσαλονίκη έναν χρόνο μετά, μετρά τους ίδιου τίτλους. Υπενθυμίζουμε πως ο Μπίσεσβαρ ήταν δανεικός στην Κύπρο, στο εξάμηνο που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο, το 2021. Συνολικά, ο Μπίσεσβαρ έχει καταγράψει με τα «ασπρόμαυρα» 251 εμφανίσεις με 27 γκολ και 41 ασίστ ενώ ο Ελ Καντουρί μετρά 173 παιχνίδια με 10 γκολ και 13 ασίστ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει ειδικά βίντεο που θα συνοδεύσουν τις ανακοινώσεις για την αποχώρηση τους, όπως αρμόζει στην προσφορά των δυο παικτών και όσα κατέκτησαν με τον Δικέφαλο, τα προηγούμενα χρόνια. Γι' αυτό -και ενώ έχουμε δει τις ανακοινώσεις για Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Κεντζιόρα– ο ΠΑΟΚ δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τις αποχωρήσεις των Ομάρ και Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...