«Ο ΠΑΟΚ του νταμπλ, από τις καλύτερες ομάδες που έχω αγωνιστεί»

Από paokrevolution.net: Ο Νίκος Καρέλης έχει βρει τα τελευταία χρόνια τη δική του ποδοσφαιρική Ιθάκη στον Παναιτωλικό.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο ΠΑΟΚ του νταμπλ, από τις καλύτερες ομάδες που έχω αγωνιστεί»

Μίλησε και για το πέρασμα του από τον Δικέφαλο. Ηταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο Πρωτάθλημα και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του: «Τότε ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα για να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, χωρίς εμένα βασικό, γιατί είχε έναν προπονητή και έναν κορμό, με τον Πρίγιοβιτς στην επίθεση, και όταν έφυγε τον Δεκέμβριο δεν πήρα πολλές συμμετοχές, ήταν ο Άκπομ, ήρθε και το Σφιντέρσκι. Συμβαίνουν αυτά και μην ξεχνάμε ότι εκείνη η ομάδα πήρε το νταμπλ. Τότε είχα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, απλά ήθελα πάλι εμπιστοσύνη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω αγωνιστεί εκείνη του ΠΑΟΚ».

Για το ρόλο του δεύτερου επιθετικού σε μια ομάδα και αν μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα ένας παίκτης: «Προσωπικά δεν βγάζω κάπου το κακό πρόσωπο, το θέμα είναι πηγαίνει καλά η ομάδα και μέσα από την ομάδα να ξεχωρίζεις και εσύ. Όλοι οι επιθετικοί θέλουν να παίζουν και να σκοράρουν, αλλά αν υπάρχει ένας άλλος φορ που σκοράρει και βοηθάει, εσύ πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και να περιμένεις την ευκαιρία σου και να δείχνεις ένα καλό πρόσωπο».

Κλήθηκε να σχολιάσει και το νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ με τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Και ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης τα πάνε αρκετά καλά, είναι πολύ μεγάλα ταλέντα. Είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ αυτό του ΠΑΟΚ, με νεαρούς παίκτες, το οποίο θέλει δουλειά και χρόνο για να χτιστεί, υπάρχει υλικό στον ΠΑΟΚ με έμπειρους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς. Απλά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, θέλει 2-3 προσθήκες να δώσει και φρεσκάδα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...