Ζυγούρα: «Αυτό που έζησα δικαίωσε την απόφαση μου!»

Από paok24.com: Ήταν τέλη Ιανουαρίου, όταν η Αγνή Ζυγούρα επέστρεφε και με τη... βούλα στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία ενισχύονταν στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα με στόχο την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων και τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ζυγούρα: «Αυτό που έζησα δικαίωσε την απόφαση μου!»

Η ήττα στον τελικό κυπέλλου που ακολούθησε από τη Νέα Ιωνία ήταν κάτι που πλήγωσε, αλλά και πείσμωσε τον Δικέφαλο, καθώς παρέδωσε τα σκήπτρα στο συγκεκριμένο θεσμό.

Γι' αυτό το λόγο και οι ασπρόμαυρες έδωσαν όρκο να δώσουν την απάντηση τους στο πρωτάθλημα και να κρατήσουν για μία ακόμα χρονιά την κούπα στον Λευκό Πύργο, κάτι που πέτυχαν και μάλιστα πανηγυρικά.

Η Αγνή Ζυγούρα, έβαλε το δικό της... λιθαράκι στη συγκεκριμένη προσπάθεια και πανηγύρισε τον 6ο της τίτλο στα ασπρόμαυρα.

Η ίδια μιλάει στο PAOK24 για την απόφαση της να επιστρέψει, την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τα όσα έζησαν στον τελευταίο τελικό της Μίκρας.

«Η απόφαση για την επιστροφή μου ήρθε μετά από πολλές συζητήσεις με τον κ. Χασεκίδη. Ήθελα να επιστρέψω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ήξερα πολύ καλά που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Η ατμόσφαιρα που ζήσαμε στον τελικό με δικαίωσε για την απόφαση μου. Είναι ένα συναίσθημα δυνατό, που δεν αλλάζει με τίποτα!

Όντως η απώλεια του κυπέλλου ήταν κάτι που μας... πλήγωσε. Κέρδισε δικαιωματικά η Νέα Ιωνία σε εκείνο το ματς και πήρε το τρόπαιο.

Αλλά αυτή η απώλεια ήταν που μας έκανε να πεισμώσουμε και να αποδείξουμε σε όλους ότι είμαστε ακόμα εδώ!

Είμαστε πολύ χαρούμενες για την απόδοσή μας στους τελικούς. Εννοείται ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι εκεί όπου σπάσαμε την έδρα της Νέας Ιωνίας.

Πλέον, εδώ που φτάσαμε στον τέταρτο τελικό, ήταν δεδομένο ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά!»

Διαβάστε ακόμη...