Πανίδης: «Κάθε χρόνο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ Β»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 3-1 της Νίκης Βόλου στην Ευκαρπία, με τον Δημήτρη Πανίδη να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο PAOK24 για τη σημερινή νίκη, για το στόχο ως το τέλος, για τη δική του θέση αλλά και για το εγχείρημα του ΠΑΟΚ Β, που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Πανίδης: «Κάθε χρόνο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ Β»

Αναλυτικά όσα είπε...

Για το τρίποντο, παρότι προηγήθηκε η Νίκη Βόλου: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο έχουμε μάθει να μην το βάζουμε κάτω και το παλέψαμε από την πρώτη στιγμή. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Θεωρώ ότι μετά το πρώτο γκολ ξυπνήσαμε. Δημιουργήσαμε φάσεις, παίξαμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο και τελικά, τα γκολ ήρθαν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το στόχο της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν: «Εμείς παλεύουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Προσπαθούμε για τους προσωπικούς μας στόχους, αλλά πάνω από όλα για αυτούς της ομάδας. Πάνω από όλα, ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ψηλά, ασχέτως αν μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία ή όχι. Εμείς θα δουλέψουμε από εδώ και πέρα, έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε μόνο νίκες».

Για την αγαπημένη του θέση, με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί τόσο ως φορ, όσο και πίσω από τον επιθετικό: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο... Και επιθετικός μου αρέσει να παίζω, και πίσω από αυτόν. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής, είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ Β μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη SL2: «Δουλεύουμε το ίδιο σκληρά με πέρσι, αλλά θεωρώ ότι κάθε χρόνο πηγαίνουμε καλύτερα ως γκρουπ. Σεζόν με τη σεζόν μαθαίνουν και οι μικρότεροι το παιχνίδι της Super League 2. Η ομάδα θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική».

Διαβάστε ακόμη...