Υφυπουργός αθλητισμού-αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού: Σημειώσατε 2!

Από sdna.gr:Πάει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέει ασυναρτησίες για να ρίξει αλλού την ευθύνη της ανευθυνότητας, της ανικανότητας και της συμπλεγματικής πολιτικής του παρουσίας: Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξαναχτυπά!
Πηγή: sdna.gr
Υφυπουργός αθλητισμού-αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού: Σημειώσατε 2!

Ασταμάτητος ο Λευτέρης Αυγενάκης. Δίνει συνεντεύξεις πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά του. Πιο γρήγορα κι απ' την έγκριση χρηματικών ποσών που κάνει ο ίδιος για διοργανώσεις που δίνει στο Ηράκλειο ο ίδιος. Μέχρι εκεί φτάνει η πολιτική του ύπαρξη και ικανότητα, οπότε του δίνει και καταλαβαίνει.

Τελευταίο... χτύπημα του υφυπουργού, η συνέντευξή του στη ιστοσελίδα του Gazzetta. Εκεί ανάμεσα στις πολλές του απαντήσεις αυτοαποθέωσης και ρίχνοντας τις ευθύνες για όλα τα κακώς κείμενα που διαιωνίζει και συντηρεί, σε όλους τους άλλους, είχαμε και το καλύτερο: Την απάντηση που έδωσε για το ΟΑΚΑ, με τη σημείωση πως η συνέντευξη είχε δοθεί πριν την παρέμβαση της κυβέρνησης που ουσιαστικά τον κάνει στην άκρη αναφορικά με την παραχώρηση του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σαν άλλος πρόεδρος Εδεσσαϊκού, ο υφυπουργός της χώρας ακύρωσε την τροπολογία νόμου που ο ίδιος ψήφισε, αναφέροντας πως θα έρθει μια νέα σύμβαση η οποία θα καθορίζει... αυτά που καθόρισε ο νόμος. Αν δεν καταλάβατε, δεν πειράζει φυσιολογικοί άνθρωποι είστε. Αυτός είναι... Αυγενάκης. Συνεχίζοντας το κάνει ακόμη καλύτερο, μιλώντας για «παράφραση, υπερβολή» κι άλλα τέτοια. Ε τότε τί την ετοίμασες την τροπολογία; Τί την ψήφισες; Εκτός αν σε όλες τις τροπολογίες που περνάς-και είναι πολλές-υπάρχουν παραφράσεις, υπερβολές κι άλλα τέτοια. Τα οποία σε καθιστούν ακόμη πιο ανίκανο κι απ' όσο σε θεωρεί όλη η Ελλάδα!

Διαβάστε τι απάντησε και κυρίως πως απάντησε μεταξύ άλλων, όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως το πάρκινγκ εμπεριέχεται στο δικό του νόμο:

«Επαναλαμβάνω, βεβαίως. Επαναλαμβάνω ότι η διάταξη είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθήσει μια σύμβαση, η οποία πρέπει να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ για να εφαρμοστεί. Η σύμβαση αυτή εκ των πραγμάτων πρέπει να εμπεριέχει τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτού που περιγράφει η διάταξη. Είναι η δευτερογενής νομοθεσία. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια παράφραση, μια υπερβολή, μια λάθος προσέγγιση, μια αποκλειστική νοοτροπία. Η οποία όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτή από τη διοίκηση, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αποκοπεί καμία ζωτική εγκατάσταση όπως το πάρκινγκ 5 από την υπόλοιπη λειτουργία του υπόλοιπου Ολυμπιακού Σταδίου που έχει κι άλλες εγκαταστάσεις: τένις, ποδόσφαιρο, δώδεκα κολυμβητήρια, ποδηλατοδρόμιο και τα λοιπά και τα λοιπά. Αλλά μέσα μου, ελπίζω και είμαι βέβαιος, ότι στο τέλος αυτή η διαδικασία της συνεννόησης, αν και ψιλοδύσκολη, θα καταλήξει σε αποτέλεσμα. Έχω μια αισιοδοξία, το θέλουμε. Αλλά με όρους διαφάνειας. Και προσέξτε: Με όρους όπου, εφόσον καταλήξουμε, θα διασφαλίζουν και την πλευρά του Ολυμπιακού Σταδίου αλλά και την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιατί σήμερα είμαστε, αύριο δεν θα είμαστε...».

Το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί στο απόλυτο Βατερλό του υφυπουργού, επειδή αντί να καθίσει στη γωνιά του και να αφήσει να... ξεχαστεί η εμμονή του για να μην παραχωρηθεί η εγκατάσταση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιμένει πως τα έκανε όλα σωστά και πως... διασφαλίζει τα συμφέροντα του ΟΑΚΑ. Της ίδιας εγκατάστασης που παρεμβαίνει για να μην διεξαχθεί τελικός κυπέλλου, ως καπρίτσιο επειδή δε γουστάρει την ΕΠΟ. Αυτός και εκείνοι που τον πάνε σπρωχτά.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο. Δε χρειάζεται τόση ανάλυση εκεί, ο άνθρωπος μέχρι και για την κατηγορία-έκτρωμα που δημιούργησε (Super League2) επιμένει πως τα πάντα ήταν... αγγελικά πλασμένα, αλλά κάποιοι κακοί άνθρωποι τον εξαπάτησαν! Ο ίδιος δε φέρει καμία ευθύνη. Πολιτική πυγμή πάνω απ' όλα...

Κλείνουμε με το ανέκδοτο της συνέντευξης Αυγενάκη. Για να γελάσετε με την ψυχή σας. Πάνω από μία φορά, τόνισε πως η FIFA και η UEFA φταίνε γιατί... κάνουν τα στραβά μάτια. Έπρεπε να παρέμβουν για να γίνει το ποδόσφαιρο εξυπηρέτηση Ολυμπιακών συμφερόντων προφανώς, κάτι που δε θα... χάλαγε τον υφυπουργό. Κάποια στιγμή είπε: «Κρύφτηκαν στα ζόρικα».

Αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει τον Ινφαντίνο και τον Τσέφεριν, πως ο Αυγενάκης που έχει σκληρή στάση... στο twitter, που δεν τολμά να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική ποδοσφαίρου στις επιτυχίες της μην τον κάνουν «ντα» αυτοί που δε γουστάρουν την ΕΠΟ, ο οποίος ακόμη κάνει την κότα που πίνει νερό και κοιτά τον ουρανό αναφορικά με το περιστατικό της φούστας, πολεμά το ίδιο το άθλημα πάντα... παρασκηνιακά (βλέπε τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ), τους κατηγορεί πως κρύβονται!

Διαβάστε ακόμη...