Συνεχίζει να προκαλεί ΠΑΟΚ και Σαββίδη η Ε.Ε.Α.!

Από paok24.com: Ό,τι και να πει κανείς για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του Λευτέρη Αυγενάκη, είναι λίγο, αφού ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί, έχει φέρει πάρα πολλές αντιδράσεις, σχεδόν από όλους όσους είχαν εμπλοκή μαζί της...
Πηγή: paok24.com
Συνεχίζει να προκαλεί ΠΑΟΚ και Σαββίδη η Ε.Ε.Α.!

Η τελευταία υπόθεση της με τον ΠΑΟΚ, είχε να κάνει με ένα δήθεν αμετάκλητο βούλευμα για τον Γιώργο Σαββίδη, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αμετάκλητο, με τον Χρήστο Κουμπή, να εκτελεί χρέη προέδρου αντί του Νίκου Τζουλάκη (κουμπάρου του Αυγενάκη) για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει την εξαίρεσή του.

Όπως αναφέρει η FORZA, μετά την απόφαση επιβολής προστίμου στις 15 Φεβρουαρίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 80.000 ευρώ και στον Γιώργο Σαββίδη, ύψους 100.000 ευρώ, δύο μήνες μετά, δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα το σκεπτικό της!

Εδώ και δύο μήνες, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Γ. Σαββίδης, βρίσκονται σε ένα καθεστώς «ομηρίας», αφού δε μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα νομικά τους βήματα, προκειμένου να καταρρίψουν την απόφαση, η οποία δεν έχει κάποια λογική βάση, αφού όταν ανακαλύφθηκε το κώλυμα από την Ε.Ε.Α., δεν υπήρχε κανένα αμετάκλητο βούλευμα.

Διαβάστε ακόμη...