ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ! ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Από acpaok.gr: Για τον δεύτερο προημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ! ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Η σειρά των προημιτελικών συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα, εκεί όπου ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 14-6.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με σύμμαχο την έδρα του και το πάθος του, θέλει να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1, στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι στην Αθήνα.

Άπαντες στο τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, «σπρώχνοντας» τους παίκτες του Δικεφάλου σε μία σημαντική νίκη.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το Game 2 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Τζέσε Κόουπμαν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουμε την σειρά, στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, γι' αυτό θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό φυσικά δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε μία καλή ομάδα. Μπορεί αυτό να μην φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας τη σεζόν, σε αυτό μπορεί να επηρεαστήκαμε από την απουσία του Μιλάρντοβιτς. Στο δεύτερο παιχνίδι θα τον έχουμε στην διάθεση μας. Έτσι, με ψυχολογία και σωστή προετοιμασία θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, και να είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, τον οποίο καλώ στο Ποσειδώνιο!».

Σάββατο 8 Απριλίου 2023
2ος αγώνας Προημιτελική Φάση, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Διαβάστε ακόμη...