Το ύστατο «αντίο» στον Πέτρο Καλαφάτη!

Από paok24.com: Στην τελευταία του "κατοικία" συνόδεψαν σήμερα τον Πέτρο Καλαφάτη, φίλοι και συγγενείς του εκλιπόντος, καθώς και πολλά μέλη της "ασπρόμαυρης" οικογένειας!
Πηγή: paok24.com
Το ύστατο «αντίο» στον Πέτρο Καλαφάτη!

Μεταξύ άλλων, το "παρών" στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη έδωσαν μεταξύ άλλων οι Νίκος Βεζυρτζής, Άρης Καρακούσης, Βασίλης Οικονομίδης, Γιάννης Γούμενος, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Παπαϊωάννου καθώς και βετεράνοι του Δικεφάλου όπως οι Μλάντεν Φούρτουλα, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Ορφανός, ενώ στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Γούμενος, ο Γιώργος Μπατατούδης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ καθώς και φίλοι του Πέτρου Καλαφάτη!

"Ακόμα και στις τραγικές στιγμές που πέρασε με την απώλεια των δυο παιδιών του, του Σταύρου και της Κατερίνας, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που γινόταν αφορμή να χαμογελάει και να παίρνει ζωντάνια έστω και πρόσκαιρα. Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να του δώσει ανάταση ψυχής, τόσο δεμένος ήταν με την ομάδα" είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και ανιψιός του Πέτρου Καλαφάτη, Σταύρος.

petkal1

petkal2

petkal3

Διαβάστε ακόμη...