Ο Αυγενάκης δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης, δίνει πολιτικό σόου θράσους

Από sdna.gr:Το ποδόσφαιρο έχει «βυθιστεί» στους τραμπούκους και την αλητεία, ξεφτιλίζεται διεθνώς κι ο Λευτέρης Αυγενάκης δε σηκώνει το δαχτυλάκι του μην τον... μαλώσουν.
Πηγή: sdna.gr
Ο Αυγενάκης δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης, δίνει πολιτικό σόου θράσους

Πριν την σύσκεψη για το ποδόσφαιρο στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω... twitter έκανε παρεμβάσεις. Τονίζοντας πως η πολιτεία διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των playoffs, στο μέτρο του δυνατού γι' αυτή. Κυρίως ήθελε να τονίσει πως πρέπει να κάνει το παν η Ομοσπονδία για να έρχονται κορυφαίοι διαιτητές.

Μπορεί να είχε πολύ δουλειά στα καφενεία και στις λαϊκές του Ηρακλείου για τον προεκλογικό του αγώνα και να ζήτησε να γίνει δημοσίευση απ' ευθείας απ' την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η σχέση και η συνεργασία τους άλλωστε, είναι προφανής. Και πρωτοφανής σε επίπεδο ομάδας-υφυπουργού αθλητισμού. Τελικά τα... φιλαράκια του Αυγενάκη, πέταγαν φούστες, έφτυναν, εκτόξευαν αντικείμενα, μιλούσαν στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου λες και είναι υπηρέτες τους και πρέπει να τους υπακούν.

Πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με τον Έλον Μασκ, καθώς από τότε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση του Αυγενάκη. Μάλλον θα φταίει το twitter. Μιλάμε για τον άνθρωπο της πολιτείας, η οποία όπως είπε ο ίδιος «διασφαλίζει όσα ο εποπτικός της ρόλος επιτάσσει, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ». Απλά η ευαισθησία της πολιτείας Αυγενάκη σε θέματα Ομοσπονδιών, μάλλον είναι επιλεκτική. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο που δεν θέλουν οι φίλοι μας τον Μπαλτάκο, ας του πετάνε φούστες κι ας βρίζουν. Στο μπάσκετ που οι φίλοι μας δεν ήθελαν Βασιλακόπουλο, ας κατεβάσουμε τα ΜΑΤ στη Λεωφόρο. Στο Πινγκ Πονγκ όπου οι συνομιλητές μας διαφωνούσαν με την Ομοσπονδία, δεν τρέχει και τίποτα που έκαναν ντου και απειλούσαν μέχρι και γυναίκες.

Ο πιο ανίκανος υφυπουργός της ιστορίας, για τον οποίο η συνείδηση του κόσμου έχει ήδη «μιλήσει» κατατάσσοντάς τον στη λίστα με τους πλέον διαπλεκόμενους όλων των εποχών, συνεχίζει το έργο του. Δε λέμε πως είναι τέτοιος παρά τα ξεκάθαρα δείγματα. Απλά οι πολίτες της χώρας έχουν αυτή την άποψη.

Για τον ίδιο δεν έχει καμία σημασία τι λέει ο καθένας. Η πλευρά του Ολυμπιακού να μένει ικανοποιημένη κι όλα καλά. Στο μυαλό του είναι να τιμηθεί από σωματεία του Ηρακλείου με το που άρχισε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος με την εξαγγελία της ημερομηνίας των εκλογών.

Δεν είναι μόνο αυτό, ήρθε και δεύτερο... χτύπημα. Ανήμερα πρωταπριλιά-διαολεμένη σύμπτωση-προβλήθηκε η συνέντευξή του στους «Betarades». Τίτλος «λογοδοτώ στη βουλή όχι στους παράγοντες».

Αυτό έχει πει μεταξύ άλλων, ο πολιτικός που ακόμη και τη βουλή την έχει ως ευκαιρία για να περνά τροπολογίες που του ζητούν οι... φίλοι που τον στηρίζουν. Καλή ώρα η μείωση του ποσοστού απ' τα τηλεοπτικά συμβόλαια που πηγαίνει στην ΕΠΟ. Ποσό που κρατήθηκε απ' τη Super League για να δοθεί στην επαγγελματική διαιτησία του... Κλάτενμπεργκ!

Διαβάστε ακόμη...