Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την προετοιμασία του

Από paok24.com: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχωρούν το θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας προκειμένου να πάρουν το προσεχές διάστημα τις αποφάσεις τους.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την προετοιμασία του

Το PAOK24 είχε αποκαλύψει την πρόθεση των ασπρόμαυρων να εξετάσουν το ενδεχόμενο παρουσίας σε κέντρο της Πολωνίας. Ο Χρήστος Καρυπίδης επισκέφτηκε κέντρο στην Πολωνία που προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους» όμως η εικόνα που σχημάτισε δεν ήταν αυτή που θα τον έκανε να το προκρίνει.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται το προσεχές διάστημα να ταξιδέψει σε Αυστρία και Σλοβενία όπου και θα δει προπονητικά κέντρα. Την ίδια στιγμή, η Ολλανδία, ως επιλογή, δεν έχει βγει από το τραπέζι.
Στις όλες σκέψεις του ΠΑΟΚ που αφορούν την αλλαγή περιβάλλοντος για την προετοιμασία υπάρχει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το πότε θα πρέπει να βρεθεί στο εξωτερικό από τη στιγμή που αυτό εξαρτάται από το Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που θα έχει. Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός πως αρκετά από τα κέντρα με τα οποία έχει υπάρξει μια πρώτη επικοινωνία, ίσως να μην έχουν διαθέσιμες ημερομηνίες καθώς υπάρχουν ομάδες που τα κλείνουν όντας σε θέση να μπορούν να κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους.

Διαβάστε ακόμη...