Κριστιάνο Μπάτσι: Πρώτος προπονητής για έναν αγώνα

Από paok24.com: Η αποβολή του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άρης – ΠΑΟΚ φέρνει τον Κριαστιάνο Μπάτσι να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Κριστιάνο Μπάτσι: Πρώτος προπονητής για έναν αγώνα

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι πρωτάρης στους πάγκους. Δούλεψε ως πρώτος τεχνικός στα 34 του χρόνια, στη Βίρτους Εντέλα (σεζόν 201-11) με την οποία και ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ακολούθησε η εμπειρία της Καρατέσε, όπου και βρέθηκε από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Η Ολιανένσε ήταν η τρίτη του δουλειά ως πρώτος τεχνικός, τον Φεβρουάριο του 2015. Η γνωριμία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε ένα δέσιμο που δεν είναι μόνο επαγγελματικό. Είναι στο πλευρό του από το 2017, όταν και ο Ρουμάνος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, και τον ακολούθησε και στην Αλ Χιλάλ.

Εξειδίκευση στις στατικές φάσεις

Το μεγάλο ατού του Κριστιάνο Μπάτσι είναι οι στατικές φάσεις. Τη σεζόν του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έγραψε διψήφιο αριθμό γκολ από στατικές φάσεις, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και φέτος, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει βρει και πάλι το τρόπο να τις αξιοποιεί.

Όταν αποθέωσε τον Κωνσταντέλια πριν μπει να παίξει

Σχεδόν ένα μην πριν μπει ο Κωνσταντέλιας στην 11άδα, ο Κριστιάνο Μπάτσι είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε ουσιαστικά προϊδεάσει για το τι θα συνέβαινε: «Ο Κωνσταντέλιας είναι μια εξαιρετική περίπτωση, που έχει τα φόντα να προβιβαστεί και να γίνει πρωταγωνιστής στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για ένα παιδί με τρομερή ποιότητα, έναν μοντέρνο παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, πλην αυτής του σέντερ φορ. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα αποτελέσει στόχο μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού. Στον ΠΑΟΚ δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες και αυτή η νοοτροπία μου αρέσει πολύ» είχε δηλώσει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία».

Διαβάστε ακόμη...