Ο ΠΑΟΚ και τα δοκάρια του

Σε μία «μαύρη« μέρα για τη χώρα με την ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη χθες το βράδυ στα Τέμπη, με τη σύγκρουση δύο τρένων που έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στο θάνατο 40 ανθρώπους και την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, μεταξύ των οποίων και τον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, ας προσπαθήσουμε να να ασχοληθούμε όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν με το ποδόσφαιρο.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ και τα δοκάρια του

Ο Δικέφαλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο έχασε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, πληρώνοντας εν πολλοίς την αστοχία του, ειδικά στο φινάλε της αναμέτρησης με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Σε μία από τις μεγάλες φάσεις του αγώνα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα. Αυτό ήταν το δωδέκατο φετινό δοκάρι για τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, με τον «αφάνα» να γίνεται ο όγδοος παίκτης των ασπρόμαυρων που βρίσκει δοκάρι σε προσπάθεια του.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα που έχει τρία δοκάρια, μαζί στην πρώτη θέση είναι και ο Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ από ένα πέρα από τον «Μπίσε», έχουν οι Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Ράφα Σοάρεςς και Τιάγκο Ντάντας.

Διαβάστε ακόμη...