ΠΑΟΚ και κάρτες: “Καθάρισε” ένας, κίνδυνος για πέντε

Από paok24.com: Χρειάζεται προσοχή με φόντο τη συνέχεια ...
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ και κάρτες: “Καθάρισε” ένας, κίνδυνος για πέντε

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο ακόμη σημαντικά παιχνίδια στην Stoiximan Super League, με φόντο τα πλέι οφ. Αρχικά, θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ιωνικό και η κανονική διάρκεια θα κλείσει στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν στραμμένη τώρα την προσοχή τους στο Κύπελλο, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο, κατόπιν θα μπουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υπολογίζει πλέον κανονικά τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης έμεινε εκτός από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και "καθάρισε" όσον αφορά στις κάρτες, ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή, με τον Γιοάν Σάστρε να εκτίει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Από εκεί και πέρα, στο όριο είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τους Στέφαν Σβαμπ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να έχουν από 3 κάρτες.

Αν δεν αντικρίσουν άλλη κάρτα στα δύο παιχνίδια που απομένουν στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, δε θα μεταφερθούν οι 3 κίτρινες στα πλέι οφ, με τον Λουτσέσκου να έχει -πάντως- έναν σημαντικό πονοκέφαλο μέχρι το φινάλε, καθώς πρόκειται για πολύ σημαντικούς παίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...