Η ιδιαίτερη…σύμπτωση που συνδέει Ζίβκοβιτς – ΠΑΣ Γιάννινα

Από paok24.com: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, με τον Σέρβο επιθετικό να καλύπτει την απουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι, που εκτίει ποινή καρτών.
Πηγή: paok24.com
Η ιδιαίτερη…σύμπτωση που συνδέει Ζίβκοβιτς – ΠΑΣ Γιάννινα

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του Σέρβου την φετινή σεζόν, μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου στην Τούμπα με την Καλαμάτα και το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στην Αρκαδία.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που ο Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει κόντρα σε αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα συνολικά 8 παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ με την ομάδα της Ηπείρου από το καλοκαίρι του 2019, οπότε και ο 34χρονος τερματοφύλακας έγινε κάτοικος Τούμπας.

Μια παράδοση που δεν συναντάται εύκολα σε αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Περιπτώσεις ροτέισον, μικροπροβλημάτων τραυματισμού ή ντεφορμαρίσματος του Πασχαλάκη όλα αυτά τα χρόνια, έχουν φέρει τον Ζίβκο βασικό σε αυτά τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ.

Ο απολογισμός του Δικεφάλου με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια του είναι 3 νίκες και 1 ήττα. Την σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε και στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να μετρά ισάριθμες νίκες σε Τούμπα και «Ζωσιμάδες». Ακολούθησαν οι περσινές εμφανίσεις του, αρχικά στην πρεμιέρα της Super League, όπου μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν εξαιτίας σοβαρού λάθους του, και στη συνέχεια στα Play-Of, ματς το οποίοι κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς με 1-0, αμφότερα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...