Αριστοτέλης Σκύδρας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 14η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Σκύδρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αριστοτέλη.
Πηγή: acpaok.gr
Αριστοτέλης Σκύδρας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή την φορά στην έδρα του κόντρα στον ΟΦΗ με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Με δείγμα την σοβαρότητα και την σκληρή δουλειά, οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι φέρνουν εις πέρας τα «βατά» παιχνίδια, παρουσιάζοντας παράλληλα όμορφο βόλεϊ.

Απέναντί του, ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον ΟΣΦΠ, και παρέμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με τρεις βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ολοκληρώσαμε την τακτική προετοιμασία μας για το παιχνίδι, και αυτό που μπορούμε να δούμε είναι πως ο Αριστοτέλης είναι μία καλή ομάδα. Η βαθμολογική τους θέση δεν θα πρέπει να μας κάνει να επαναπαυθούμε και να χαλαρώσουμε. Αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε άκρως σοβαροί στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού, διότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στην τωρινή βαθμολογική μας θέση. Είμαι σίγουρος πως και οι παίκτες μας το γνωρίζουν αυτό, και θα κάνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι!».

Διαβάστε ακόμη...