"Καθαρίζουν" δύο, πέντε στο όριο

Από paok24.com: Χρειάζεται προσοχή με φόντο τη συνέχεια ...
Πηγή: paok24.com
"Καθαρίζουν" δύο, πέντε στο όριο

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του ξανά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν χθες από τη Λαμία, καθώς το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, να μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του μία σημαντική σειρά αγώνων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, ευελπιστώντας ότι σταδιακά θα αδειάσει και το ιατρικό δελτίο.

Στον ΠΑΟΚ, υπάρχει και το "μέτωπο" των καρτών ανοικτό, καθώς δύο ακόμη παίκτες έφτασαν τις 4 και θα "καθαρίσουν" στα επόμενα παιχνίδια, με τον Σάστρε να χάνει το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια και τον Κοτάρσκι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Την ίδια στιγμή, στο όριο είναι οι Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Σβαμπ και Κουλιεράκης, που έχουν από 3 κίτρινες και στην επόμενη, θα πρέπει να χάσουν από ένα παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...