Συγκλονίζει η αδερφή του αδικοχαμένου Νάσου: «Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Από sdna.gr: Η αδερφή του αδικοχαμένου, Νάσου Κωνσταντίνου, συγκλόνισε με την ανάρτησή της για τη μη απονομή δικαιοσύνης προς το πρόσωπο του Κύπριου φιλάθλου του Δικεφάλου, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του.
Πηγή: sdna.gr
Συγκλονίζει η αδερφή του αδικοχαμένου Νάσου: «Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Στις 27 Απριλίου του 2017, ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, τραυματίζεται θανάσιμα από διερχόμενο όχημα στην οδό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει μετά από επίθεση που δέχθηκε!

Ο 24χρονος Nάσος είχε επισκεφτεί την πόλη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και την αποχώρησή του από τον γήπεδο μαζί με τους φίλους του, δέχτηκαν επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη του Νάσου.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά της η Νατάσα Κωνσταντίνου:

«Σε 3 ημέρες είναι τα γενέθλιά του... θα γινόταν 30 χρονών... Και όμως σε 3 μήνες είναι το μνημόσυνό του... Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ... Γιατί για την Ελλάδα είναι αλλοδαπός και όχι Κύπριος αδερφός όπως λένε...

Μπράβο σας και μαγκιά σας που γεμίζετε τα προφίλ σας με τις φωτό του Άλκη που 1 χρόνο τώρα έφυγε... Όμως ο Νάσος έχει 6 χρόνια που δεν είναι κοντά μας!!!

Έχει 6 χρόνια που τρέχουμε στα δικαστήρια! Έχει 6 χρόνια που δεν αποδίδετε δικαιοσύνη! Έχει 6 χρόνια που μαύρισε το σπίτι μας! Αλλά είπαμε ο Νάσος μας ήταν ΠΑΟΚ...

Ήταν Κύπριος και όχι Έλληνας! Πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάξει, χωρίς να περάσει από τη διάβαση πεζών καθώς έτρεχε να ξεφύγει! Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Διαβάστε ακόμη...