Μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Επικεφαλής ιατρικών επιτελείων μεγάλων ομάδων θα δώσουν το παρόν...
Πηγή: paok24.com
Μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη Β' Ορθοπεδική Κλινική ΑΠΘ του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς διοργανώνουν το 2nd Congress Recent Advances in Sports Injuries: Trends and Prevention (with International Participation) έχοντας στο επίκεντρο τις αθλητικές κακώσεις.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό αναμένεται να παραβρεθούν επικεφαλής ιατρικών επιτελείων από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για να καταθέσουν τη δική τους εμπειρία γύρω από όλα τα ιατρικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα μίας ομάδας.

Το παρόν θα δώσουν άνθρωποι από την Πόρτο, την Άντερλεχτ, αλλά και από συλλόγους της Σκωτίας, ενώ θα συμμετάσχουν και οι επικεφαλής από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Άρη.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι νεότερες θεραπευτικές τάσεις, οι σύγχρονες τεχνικές και εξελιγμένες μέθοδοι αποκατάστασης των αθλητικών κακώσεων, από ειδικούς τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου είναι ο κ. Περικλής Παπαδόπουλος, Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ., Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Α.Π.Θ., μέλος του Δ.Σ και Επικεφαλής Ιατρικού Επιτελείου ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...