Κύπελλο: Ιστορική πρόκριση με Γεωργιάδη!

Από thessports.gr:Mε ήρωα τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, αφού επικράτησε με 1-2 στην παράταση επί του Αγίου Νικολάου για να γράψει ιστορία, αφού η ομάδα της Γ Εθνικής θα βρεθεί στους «8» του Κυπέλλου.
Πηγή: thessports.gr
Κύπελλο: Ιστορική πρόκριση με Γεωργιάδη!

Στον αγώνα που έγινε στον Άγιο Νικόλαο, η ομάδα των Σερρών νίκησε στην παράταση με 2-1 την τοπική ομάδα (κανονική διάρκεια 1-1) κι ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 2-2, και οι παίκτες της πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση

Πρωταγωνιστής για τους νικητές, που για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στους «8» του θεσμού, ήταν ο Γεωργιάδης που πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών: στο 2ο λεπτό με φάουλ και στο 109' όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος από τον Κίτο, πέρασε τον Γιαγκόζη προχώρησε και σκόραρε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν: στο 12' λεπτό έπειτα από λάθος των Γιαγκόζη και Τσανάζι, ο Καρυοφύλλης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ, ενώ στο 19' σε φάουλ του Τζαμπέγια ο Γιαγκόζης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 51' όταν από σέντρα του Τσομαχασβίλι από αριστερά, σε κεφαλιά Ελέζι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 53' με ατομική προσπάθεια ο Ελέζι, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Γιαγκόζης, στο 67' σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Τζελίδη στο 87'.

Ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε στο 30ό λεπτό όταν ο Μελισσόπουλος έπειτα από έξοχη προσπάθεια με κάθετη πάσα βρήκε τον Μηνά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ευκαιρίες που είχαν οι Κρητικοί δεν ήταν πολλές: Στο 10ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Μηνά, κεφαλιά του Φουκαράκη κατέληξε άουτ και στο 90' σε σουτ του Μηνά από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Διαβάστε ακόμη...