«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Τα δύσκολα πέρασαν και για τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος επέστρεψε σε πρώτο πλάνο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έδωσε στο SDNA ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του για τον ΠΑΟΚ που ολοένα κι ανεβαίνει και ομολογουμένως αρέσει ιδιαιτέρως.
Πηγή: sdna.gr
«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον ΠΑΟΚ»

Εδώ και αρκετό καιρό, έχει τεθεί στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε αρκετά, ακολουθώντας και στη χειμερινή προετοιμασία, το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα. Απέναντι στη Λαμία, αγωνίστηκε ως βασικός, ωστόσο, στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, άφησε την θέση του στον Ζοάν Σάστρε, στο πλαίσιο της διαχείρισης που γίνεται...

Ο Έλληνας οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, αρχικά, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όπως φάνηκε στην αλλαγή του, σημειώνοντας πως: «Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, δεν έχω κάτι...». Μιλώντας για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα, ανέφερε πως: «Ήταν η περίοδος που ήμουν τραυματίας, περίμενα να αγωνιστώ μόλις επέστρεψα. Είναι ωραίο το συναίσθημα».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ τώρα είναι καλύτερος από τότε που έπαιξε την τελευταία φορά δεδομένου πως ζει την ομάδα και από μέσα, ο Λύρατζης υπογράμμισε πως: «Σίγουρα τα οκτώ ματς που είμαστε αήττητοι δείχνουν την ομάδα αλλαγμένη προς το καλύτερο».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την μάχη κορυφής: «Πραγματικά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα διαφορετικά. Κάθε ματς είναι τελικός».

Διαβάστε ακόμη...