Χ. Δημόπουλος για Μουργκ: “Από τη στιγμή που λέει ο προπονητής τον θέλει και η διοίκηση όχι, κάτι υπάρχει”

Από paokday.gr:Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής,Χρήστος Δημόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Αγκούστο και Μουργκ.
Πηγή: paokday.gr
Χ. Δημόπουλος για Μουργκ: “Από τη στιγμή που λέει ο προπονητής τον θέλει και η διοίκηση όχι, κάτι υπάρχει”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό: «Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ αλλά είναι αργός στην επίθεση. Ο Ζίβκοβιτς έπρεπε να δώσει την μπάλα σε δυο τρεις περιπτώσεις που βγήκαν τρεις με έναν. Αλλά γενικά έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ. Το 2-0 μπήκε στο 86' ενώ το γκολ έπρεπε να έχει μπει στο 60. Θυμηθείτε τι έγινε στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός έκανε μία επίθεση στο 99' και έβαλε γκολ».

Για την πρόταση της Αλ Αΐν για τον Αουγκούστο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει και μπορεί να πάρει καλά λεφτά. Μπορεί να αγοράσει καλύτερους παίκτες από τον Αουγκούστο. Τα 8 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι λίγα, μπορείς να πάρεις δυο παικταράδες».

Για την τοποθέτηση Λουτσέσκου για τον Τόμας Μουργκ: «Από τη στιγμή που λέει ο προπονητής τον θέλει και η διοίκηση όχι, κάτι υπάρχει. Βέβαια, δεν ξέρω και τι λεφτά παίρνει και αν συμφέρει τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίζει και όποιον παίκτη παίρνει να προσφέρει. Τώρα αυτό είναι μεταξύ διοίκησης και προπονητή».

Διαβάστε ακόμη...