«Ο Ίβιτς αναλαμβάνει την Κράσνονταρ»

Από paok24.com:Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονα δημοσιεύματα σε Ρωσία και Ισραήλ που θέλουν τον Βλάνταν Ίβιτς να συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Κράσνονταρ.
Πηγή: paok24.com
«Ο Ίβιτς αναλαμβάνει την Κράσνονταρ»

Ο άλλοτε παίκτης και τεχνικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, έχει συμφωνεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ρώσων, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, που με τα bonus μπορεί να φτάσει τα 2,5.

«Ο Σέρβος τεχνικός Βλαντιμίρ Ίβιτς θα μπορούσε σύντομα να γίνει ο νέος προπονητής της Κράσνονταρ .

Τουλάχιστον αυτό γράφουν τα ρωσικά και ισραηλινά ΜΜΕ, αναφέροντας ότι είναι θέμα ημερών το πότε θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο Ίβιτς θα εισπράττει 1.500.000 ευρώ ετησίως και με μπόνους, αυτό το ποσό θα μπορούσε να αυξηθεί κατά ένα ακόμη εκατομμύριο.

Ο Ίβιτς είναι αυτή τη στιγμή προπονητής της Μακάμπι από το Τελ Αβίβ , αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα γιατί έχει ήδη βρει αντικαταστάτη. Μιλάμε για τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος θα διανύσει την τρίτη του θητεία στον σύλλογο.

Με τη Μακάμπι, ο Ίβιτς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, το Κύπελλο Ισραήλ και το Σούπερ Καπ, σε δύο θητείες. Διετέλεσε και προπονητής του ΠΑΟΚ και της Γουότφορντ» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Espreso».

Διαβάστε ακόμη...