Μιλενκόσκι: «Σημαντική νίκη, να κλείσουμε ως πρωτοπόροι τον α' γύρο»

Από sdna.gr: Για την άνετη επικράτηση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας αλλά και το ντέρμπι στην τελευταία αγωνιστική του α' γύρου με τον Ολυμπιακό με φόντο την κορυφή της βαθμολογίας, μίλησε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.
Πηγή: sdna.gr
Μιλενκόσκι: «Σημαντική νίκη, να κλείσουμε ως πρωτοπόροι τον α' γύρο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τη νίκη κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται: «Πρώτα απ' όλα να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, δεν είναι εύκολο να παίζεις αυτή την περίοδο. Έχει πολλά ματς και είναι μια απαιτητική στιγμή. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σε κάποιους αγώνες είχαμε αγωνιστεί χωρίς τον Γιόρνα και τώρα δεν έχουμε τον Κόστα που δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει.

Σήμερα ήταν ένα σημαντικό ματς, γιατί προερχόμασταν από την ήττα με την Μακάμπι. Τώρα έχουμε έναν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είμαστε μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας και πιστεύω έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε ως πρωτοπόροι, τον α' γύρο του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με το αν μένει πικρία από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Πρώτα απ' όλα είχαμε την ευκαιρία μας να κάνουμε το 2-2 στο ματς του Ισραήλ και να πάρουμε σίγουρα έναν πόντο. Αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά και στον αγώνα εδώ πέρα, καθώς παρ' όλο που χρειαζόμασταν μια καθαρή νίκη είχαμε και το χρυσό σετ που έπρεπε να κατακτήσουμε. Ένα από τα κλειδιά σίγουρα ήταν το διαιτητικό λάθος».

Διαβάστε ακόμη...