Η ένταξη Σαρικόπουλου, ο Ντάρκο-Κέλι και οι σκέψεις για επιπλέον ξένο

Από sdna.gr: Τα μεταγραφικά ραντάρ του ΠΑΟΚ ήταν πάντα ανοικτά τον τελευταίο μήνα για την απόκτηση ενός ξένου ψηλού που θα έδινε περισσότερη δύναμη στη ρακέτα της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Η ένταξη Σαρικόπουλου, ο Ντάρκο-Κέλι και οι σκέψεις για επιπλέον ξένο

Ο έλεγχος της αμερικανικής (ως επί το πλείστον) αγοράς, ωστόσο, δεν κρίθηκε πρόσφορος για να προχωρήσει η περίπτωση κάποιου παίκτη και έτσι οι ιθύνοντες του Δικεφάλου στράφηκαν σε μια γνώριμη λύση. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από σήμερα και τυπικά αποτελεί παίκτη της ομάδας, ενισχύοντάς την στη θέση «5» σε Ελλάδα και Eυρώπη.

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε έναν παίκτη στη ρακέτα, είτε στο «4» είτε στο «5», καθώς υπήρχε έλλειμμα σε εκείνες τις θέσεις, με τους Ρένφρο, Μαργαρίτη, Χρηστίδη και κατά συνθήκη τον Σλαφτσάκη να... τραβούν κουπί. Ο Σαρικόπουλος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, είναι έμπειρος (32 ετών) και δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω. Δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ συγκριτικά με το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, όμως στην προκειμένη στιγμή κρίθηκε αναγκαίο να μπει και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πάντως, ο Δικέφαλος δεν έχει σταματήσει την έρευνα, διατηρεί ανοικτά τα «μάτια» του για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση προκύψει από την ξένη αγορά και θα κινηθεί αναλόγως πάντα με βάση τα οικονομικά του δεδομένα. Να σημειωθεί πως από φέτος επιτρέπονται 7 ξένοι, υπολογίζοντας σε αυτούς και τον μεγάλο άτυχο Ζακ Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος πιθανότατα χάνει τη σεζόν και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα θα μπει για χειρουργείο. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ έχει κινήσει ήδη διαδικασίες για να αντικαταστήσει τον Ντάρκο-Κέλι, αν και όταν βρεθεί ο κατάλληλος για την περιφέρεια.

Όσον αφορά την υπάρχουσα κατάσταση, ο Χρήστος Σαλούστρος επιστρέφει μετά τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα, ενώ ο Τζέιλεν Ράιλι (θλάση) θα εξεταστεί εκ νέου για να διαπιστωθεί εάν από Δευτέρα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις. Τέλος, ο Γιανίκ Φράνκε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 Νοεμβρίου μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Ολλανδίας.

Διαβάστε ακόμη...