Superleague: Μια κόκκινη κάρτα ανά 5,3 παιχνίδια

Από paok24.com:Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 10 αγωνιστικές της ελληνικής Superleague, δηλαδή έχουμε παρακολουθήσει 70 παιχνίδια μεταξύ των 14 ομάδων που συμμετέχουν στην μεγάλη κατηγορία.
Πηγή: paok24.com
Superleague: Μια κόκκινη κάρτα ανά 5,3 παιχνίδια

Σε αυτά τα παιχνίδια, οι διαιτητές έχουν δείξει την κόκκινη κάρτα 13 φορές, κάτι που σημαίνει πως έχουμε μια κόκκινη ανά 5,3 ματς πρωταθλήματος. Να διευκρινιστεί πως αναφερόμαστε μόνο στις αποβολές παικτών που βρίσκονται εντός των 4 γραμμών του εκάστοτε γηπέδου και όχι σε αναπληρωματικούς ή ανθρώπους των τεχνικών επιτελείων.

Πρώτος σε αποβολές είναι ο Άρης, με 3 τον αριθμό, ενώ ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός με δύο κόκκινες κάρτες. Από μία έχουν οι Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ. Χωρίς αποβολή είναι οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι έχουν δει παίκτη τους να αποβάλλεται στα παιχνίδια με Άρη, ο Ελ Καντουρί, και Λεβαδειακό, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Παράλληλα, έχουν αγωνιστεί με αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι σε Ατρόμητο και Λαμία, ομάδες που είδαν παίκτη του να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στα παιχνίδια της Τούμπας. Και τέλος στο ντέρμπι με τον Άρη, μαζί με τον Ελ Καντουρί αποβλήθηκε και ο Νταμπό, από τους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε ακόμη...