Αναζητούνται… σκόρερ!

Από paok24.com: Στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και σκόραρε μόλις μία φορά, με το γκολ του Τιάγκο Ντάντας να μην αποδεικνύεται αρκετό για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League!
Πηγή: paok24.com
Αναζητούνται… σκόρερ!

Στα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος δε, o Δικέφαλος όχι μόνο έχει πετύχει μόλις 10 γκολ (δεν υπολογίζεται το αυτογκόλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο "Γ. Καραϊσκάκης), αλλά αυτά έχουν επιτευχθεί από τέσσερις μόλις ποδοσφαιριστές!

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Κάλεντ Νάρεϊ, τρία ο Γιάσμιν Κούρτις, δύο ο Νέλσον Ολιβέιρα και ένα ο Μπράντον Τόμας, με όλους τους υπόλοιπους να παραμένουν... άσφαιροι!

Το γεγονός αυτό, ασφαλώς και συνιστά πρόβλημα, όταν ποδοσφαιριστές που προωθούνται στις "στημένες" φάσεις, όπως οι Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, δεν έχουν ακόμα σκοράρει, όταν το ίδιο συμβαίνει και με τους δύο εκ των τριών κεντρικών χαφ (Τιάγκο Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο), με τους τρεις μπακ που έχουν έως τώρα πάρει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (Λευτέρης Λύρατζης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μάριος Τσαούσης) αλλά κυρίως όταν παραμένουν χωρίς γκολ ποδοσφαιριστές όπως οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Διαβάστε ακόμη...