Όταν ο Πρίγιοβιτς “συστήθηκε” στην Τούμπα (vid)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο του 2017, από την Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας. Ο Σέρβος χρειάστηκε λιγότερο από ένα μήνα για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος, απέναντι στον προσεχή αντίπαλο των ασπρόμαυρων στο πρωτάθλημα, Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Πρίγιοβιτς “συστήθηκε” στην Τούμπα (vid)

Συγκεκριμένα στις 5/2/2017 ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τους Αρκάδες στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα, σε ένα χορταστικό μέχρι το τέλος παιχνίδι, που βρήκε την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς τότε, νικήτρια με 3-2.

Ο Πρίγιοβιτς πέρασε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, στην θέση του Κουλούρη, και χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να σκοράρει -κάνοντας το 2-1- στην πρώτη του επαφή, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Λέο Μάτος.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, και ενώ στο μεταξύ ο Αστέρας είχε ισοφαρίσει σε 2-2, ο Σέρβος μοίρασε στον Πέδρο Ενρίκε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, που έμελλε να είναι και το νικητήριο της αναμέτρησης.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία με τον Πρίγιοβιτς να καταγράφει συνολικά 86 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα, πετυχαίνοντας 55 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...