«Ο Λουτσέσκου έχει την πιο καθαρή εικόνα»

Από forzaonline.gr: O Αλέξης Αλεξίου, βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, καταθέτει την άποψή του στη FORZA για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου:
Πηγή: forzaonline.gr
«Ο Λουτσέσκου έχει την πιο καθαρή εικόνα»

«Αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαχείριση του ρόστερ είναι ο Λουτσέσκου. Αυτός βλέπει, σε καθημερινή βάση, σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, συνεπώς έχει και την πιο πλήρη εικόνα σε σχέση με όλους τους άλλους. Οσο για κάποιους από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, που ακόμη δεν έχουν... ενεργοποιηθεί, είναι επίσης δουλειά του προπονητή να καταφέρει να τους ενσωματώσει στο σύνολο, προκειμένου να πάρει κι από αυτούς την απαραίτητη βοήθεια. Ο Λουτσέσκου θα κρίνει τις δυνατότητες του και το αν -και πόσο-μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Ολοι εμείς, που είμαστε έξω από την ομάδα, δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων να έχουν μια απολύτως καθαρή και αποκρυσταλλωμένη εικόνα.

Το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στη Λιβαδειά ήταν για 0-2, 0-3. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν το έκανε, δεν φρόντισε να το «καθαρίσει», έπαιξε με τη φωτιά, και στο τέλος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία. Το ίδιο... έργο το είχαμε δει και στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, μόνο που, όπως αποδείχτηκε, εκείνο το πάθημα δεν έγινα μάθημα. Από τη στιγμή, που η ομάδα δημιουργούσε τις ευκαιρίες, θα έπρεπε να είχε τελειώσει με την υπόθεση της νίκης. Κι όσο το σκορ παραμένει στην ελάχιστη διαφορά του ενός γκολ, παίρνεις και το ρίσκο.

Στο 1-0 τα πάντα μπορεί να συμβούν, αφού ο αντίπαλος ελπίζει ότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό μπορεί ν' αποφύγει τελικά την ήττα. Αρκούσαν από δύο στημένες φάσεις, ένα κόρνερ στο Ηράκλειο και ένα φάουλ στη Λιβαδειά, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να στερηθεί συνολικά τεσσάρων βαθμών, που αν τους είχε τώρα, θα μιλάγαμε από διαφορετική βάση.

Μια ομάδα «χτίζεται» στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, σαν μεγάλη ομάδα που είναι, θα πρέπει να ενισχύεται διαρκώς, ακόμη και στη μέση της σεζόν, έτσι ώστε το ρόστερ ν' ανταποκρίνεται μ' επάρκεια στις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οσο για το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης», είναι γεγονός ότι κι οι δύο αντίπαλοι δεν «πατάνε» καλά στο γήπεδο και θα είναι παιχνίδι επιβίωσης, και για Ολυμπιακό και για ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...