Κεσέρου: “Μετανιώνω που δεν συνεργάστηκα με τον Λουτσέσκου…”

Από paok24.com: Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το βήμα που δεν έγινε ποτέ ...
Πηγή: paok24.com
Κεσέρου: “Μετανιώνω που δεν συνεργάστηκα με τον Λουτσέσκου…”

Ο Κλαούντιο Κεσέρου παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην πατρίδα του και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να ξεχωρίσει την στιγμή που τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα και "σημάδεψε" την καριέρα του.

Ο 35χρονος Ρουμάνος, έκανε ένα flashback και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, σημειώνοντας ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ στα χέρια του, το 2019, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε το deal και η "μετακόμισή" του στην Τούμπα.

"Χωρίς αμφιβολία, αυτό που μετανιώνω είναι ότι δεν πήγα στον ΠΑΟΚ το 2019. Ήθελα πάρα πολύ, πραγματικά πολύ, να δουλέψω με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Απλά, η πρόταση του ΠΑΟΚ ήρθε μόλις 2-3 ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τη Λουντογκόρετς. Είχα μία συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είχα πει ότι θα τον ενημερώσω για οποιαδήποτε πρόταση και για το αν ήθελα να φύγω ένα μήνα πριν την έναρξη", ανέφερε αρχικά ο Κεσέρου στο PlaySport και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ξέρω καλά ότι στο ποδόσφαιρο δεν κρατούν όλοι τον λόγο τους, αλλά εγώ το έκανα πάντα. Δε θα μπορούσα να συμπεριφερθώ με άλλον τρόπο, δύο ημέρες πριν. Δεν είχα επιλογή! Ακόμη κι ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτίμησε την κίνησή μου. Αλλά ήταν κάτι που επηρέασε την ψυχή μου... Για αρκετές ημέρες δεν ήξερα που βρισκόμουν! Και πάντα αναρωτιόμουν πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα".

Διαβάστε ακόμη...