Ένα δικό του παιδί προοδεύει

Από paok24.com:Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό την Κυριακή στις 16:30 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Ένα δικό του παιδί προοδεύει

Στο ρόστερ του Λεβαδειακού ανήκει από την περασμένη σεζόν και ο Γιώργος Βρακάς ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «ασπρόμαυρους» καθώς υπάρχει συμφωνία να μην αγωνίζεται στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπει τέλος και στο... σερί που «έχτισε» ο Βρακάς έως τώρα στη σεζόν, καθώς μετράει 6 συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια στο παζλ της ομάδας της Βοιωτίας και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Βρακάς μέτρησε 27 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Super League 2 (4 γκολ – 1 ασίστ), πέντε συμμετοχές στο κύπελλο (ένα γκολ) και δύο εμφανίσεις στα μπαράζ ανόδου με τη Βέροια.

Ο νεαρός μέσος παίρνει τις ευκαιρίες και τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να βελτιώνεται όλο και περισσότερο, αλλά και για να γυρίσει πιο έτοιμος στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ διεκδικώντας μια θέση στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως έκανε γνωστό ο ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» αρνήθηκαν προτάσεις από ολλανδικές ομάδες, και αποφάσισαν την επέκταση δανεισμού του στον Λεβαδειακό, σε μια ομάδα που του έδωσε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια ανόδου.

Διαβάστε ακόμη...