Μιχαηλίδης - Κουλιεράκης: «Θέλουμε τη νίκη στη μνήμη των παιδιών» (vids)

Γιάννης Μιχαηλιδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ευάγγελος Χρυσοχόος μίλησαν για τα έξι αετόπουλα. «Είναι μια ημέρα που τιμούμε την μνήμη των παιδιών και θα την τιμούμε μέχρι να πεθάνουμε..».
Πηγή: sdna.gr
Μιχαηλίδης - Κουλιεράκης: «Θέλουμε τη νίκη στη μνήμη των παιδιών» (vids)


Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ζήτησε τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι, θέλοντας να την αφιερώσουν στη μνήμη των έξι παιδιών, ενώ και ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ, στο σημερινό μνημόσυνο στα Τέμπη, τόνισε ότι η ομάδα παίζει πάνω από όλα γι' αυτά τα παιδιά.

«Ημέρα μνήμης σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δίπλα στους φιλάθλους. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ, ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, πρέπει όμως να τους τιμούμε και να τους θυμόμαστε και η ομάδα να παίζει γι' αυτούς, πάνω από όλα», δήλωσε ο Ευάγγελος Χρυσοχόου.

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Να κάνουμε σήμερα μία νίκη για να τους της αφιερώσουμε, γιατί η αγάπη τους ήταν ο ΠΑΟΚ και χάθηκαν άδικα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε, «είναι μέρα που πρέπει να τιμούμε μέχρι να πεθάνουμε, η σημερινή νίκη θα είναι αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά».

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε ακόμη...