«Ήρθα 15 χρονών στον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να πανηγυρίσω»

Από thessports.gr: Στους λόγους που δεν πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας, τονίζοντας πως ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Δικέφαλο και με αυτόν τον τρόπο έδειξε σεβασμό στον σύλλογο.
Πηγή: thessports.gr
«Ήρθα 15 χρονών στον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να πανηγυρίσω»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ισοφάριση με γκολ του αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά: «Εμείς πάντα ακολουθούμε το πλάνο. Καταφέραμε και σκοράραμε σε δύσκολο σημείο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

Αναφορικά με το τέρμα που σημείωσε: «Είναι 100% δουλεμένη φάση. Φυσικά και δεν θα πανηγύριζα, έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές στην Τούμπα. Σέβομαι κάποια πράγματα, είμαστε όμως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια: «Ήταν εντυπωσιακό το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να το αποδεχθούμε. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, δεν τα παρατάμε ποτέ και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και ταπεινά θα δούμε πολύ ωραία πράγματα».

Με ποιους ήταν συμπαίκτης από τον ΠΑΟΚ, στην Κ17 του Δικεφάλου αλλά και στην Κ19: «Με τον Κουλιεράκη ήμουν συμπαίκτης, με τους Τσαούση, Λύρατζη, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα. Δεν λέει κάτι για εμένα που δεν αγωνίστηκα όμως στην μεγάλη ομάδα, αναφορικά με το γεγονός του πανηγυρισμού.

Ήρθα από τον Βόλο, 15 χρονών μόνος μου εδώ. Ανδρώθηκα εδώ πέρα. Έκανα σωστά να μην πανηγυρίσω, έτσι ένιωθα. Είχα σκεφτεί πως αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω, ο καθένας στη θέση μου αν είχε περάσει όσα πέρασα δεν θα το έκανε. Ήταν το φυσιολογικό για εμένα».

Διαβάστε ακόμη...