Μετά από 20 μήνες «σφυρίζει» ματς στην Τούμπα ο Τζήλος

Από paokrevolution.net: Τον Θανάση Τζήλο του Συνδέσμου Λάρισας όρισε η ΚΕΔ για τον μεθαυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Πηγή: paokrevolution.net
Μετά από 20 μήνες «σφυρίζει» ματς στην Τούμπα ο Τζήλος

Οσο και αν φαίνεται παράξενο ο συγκεκριμένος διαιτητής θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ως πρώτος διαιτητής [σε κάποια ματς είχε οριστεί ως τέταρτος] μετά από 20 μήνες για να διευθύνει ματς.

Τελευταία φορά ήταν στις 10 Ιανουαρίου 2021 όταν είχε διευθύνει τον αγώνα του Δικεφάλου με αντίπαλο τον ΝΠΣ με τον Δικέφαλο να κερδίζει με 3-1.

Οσο και αν φαίνεται παράξενο από εκείνο το ματς και μετά μόλις σε ένα ακόμη ήταν ο πρώτος διαιτητής σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αναφερόμαστε σε αυτό που έγινε πέρσι στην Νίκαια όπου ο Δικέςφαλος είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2.

Να σημειώσουμε επίσης πως η ΚΕΔ όρισε στο VAR τον Μανούχο που στην πράξη έχει αναλάβει εργολαβία τον Ολυμπιακό από την περασμένη σεζόν. Και σημειώνουμε από την περασμένη σεζόν αφού με το «καλημέρα» είχε οριστεί στο ματς της πρεμιέρας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ.

Βοηθοί του Τζήλου ορίστηκαν οι Μεϊντάνας [Αχαϊας], Σπυρόπουλος [Αν. Αττικής] ενώ ο Μαλούτας από την Ημαθία θα είναι ο τέταρτος. Ως ΑVAR ορίστηκε ο Παπαδάκης από το Ηράκλειο.

Διαβάστε ακόμη...