Τα 8600 εισιτήρια της πρεμιέρας

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο βήμα στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στην χθεσινή(20/8) πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Superleague.
Πηγή: paok24.com
Τα 8600 εισιτήρια της πρεμιέρας

Σε αυτή του την προσπάθεια, σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε την στήριξη περίπου 10 χιλιάδων φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου, σε ένα παιχνίδι που κόπηκαν 8.600 εισιτήρια.

Για 90 λεπτά ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα, χειροκροτώντας την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ και παρά την εμφάνιση που δεν ήταν τόσο θελκτική. Ακόμη και όταν το παιχνίδι «ζόρισε» για τους ασπρόμαυρους στο τέλος, με το ρευστό 1-0 να δίνει ελπίδες για ισοφάριση στον Παναιτωλικό, οι φίλαθλοι ήταν εκεί να χειροκροτούν σε κάθε σωστή ενέργεια, στις αλλαγές και να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ για να εμψυχώσουν του παίκτες του Δικεφάλου.

Φυσικά και στο τέλος του αγώνα, το γήπεδο χειροκρότησε του ποδοσφαιριστές της ομάδας και εκείνοι ανταπέδωσαν, δείχνοντας όλοι μαζί θετική ενέργεια και συσπείρωση -κάτι που έχει ανάγκη ο σύλλογος- για την συνέχεια η οποία μπορεί να έχει στραβές και σκαμπανεβάσματα.

Ο στόχος είναι και θα είναι σε κάθε παιχνίδι ο ΠΑΟΚ να βελτιώνεται. Το ίδιο και ο αριθμός προσέλευσης στις κερκίδες του σταδίου, από φιλάθλους που έχουν την ίδια θετική ενέργεια να στηρίξουν την εντελώς νέα και διαφορετική προσπάθεια του κλαμπ, συγκριτικά με όσα μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...