Δεύτερη ευκαιρία στον Τσούμπα Άκπομ!

Από paok24.com: Μία δεύτερη ευκαιρία με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο θα έχει όπως όλα δείχνουν ο Τσούμπα Άκπομ! Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα "gazettelive.co.uk", ο προπονητής της "Μπόρο", Κρις Γουάιλντερ αποφάσισε να κρατήσει τον 26χρονο φορ από τη στιγμή που δεν υπολογίζει στον Ούτσε Ικπεάζου, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων:
Πηγή: paok24.com
Δεύτερη ευκαιρία στον Τσούμπα Άκπομ!

"Ο Γουάιλντερ έφερε απροσδόκητα τον Τσούμπα Ακπόμ πίσω στη Μίντλεσμπρο αυτό το καλοκαίρι, όταν φαινόταν ότι ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ θα έφευγε από τον σύλλογο μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ την περασμένη περίοδο. Παρά το γεγονός ότι ο Άκπομ ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία μακριά από τη "Μπόρο", η έλλειψη μεταγραφικής δραστηριότητας τον υποχρέωσε να επιστρέψει και ο Γουάιλντερ αποφάσισε να του ρίξει μια ματιά.

Ο Άκπομ μέχρι στιγμής έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και με τα δύο του χέρια, δίνοντας ασίστ και παίζοντας καλά στην ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ. Έτσι, αφού η μοναδική κίνηση για την επίθεση είναι έως τώρα η απόκτηση του Μάρκους Φορς, η Μίντλεσμπρο χρειάζεται και άλλους επιθετικούς, γεγονός που ανάγκασε πολλούς να αναρωτηθούν το αν θα μπορούσε να δοθεί στον Ικπεάζου μια παρόμοια ευκαιρία.

Η διαφορά μεταξύ του Άκπομ και του Ικπεάζου ωστόσο, είναι ότι ο Γουάιλντερ δούλεψε με τον Ικπεάζου στη Μίντλεσμπρο στους δύο πρώτους μήνες του στο κλαμπ, ενώ ο Άκπομ ήταν ήδη δανεικός στον ΠΑΟΚ. Όμως, το "αφεντικό" της Μπόρο είχε ήδη αποφασίσει πως ο Ικπεάζου δεν ήταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να πάει τον σύλλογο μπροστά".

Διαβάστε ακόμη...