Προτεραιότητα το εξωτερικό για Λάμπρου!

Απο paok24.com: Η επιθυμία του 24χρονου μεσοεπιθετικού, το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το "παγωμένο" ενδιαφέρον του ΟΦΗ!
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα το εξωτερικό για Λάμπρου!

Σε μία κατάσταση που έχει βιώσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από μία "γεμάτη" χρονιά στην περσινή Super League με τον ΟΦΗ ως δανεικός (31 παιχνίδια, 5 γκολ, 2 ασίστ), επέστρεψε τον Ιούνιο στον ΠΑΟΚ και πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Έτσι, ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής – που δεν δηλώθηκε καν στην λίστα του Δικεφάλου για τα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας – βρίσκεται προς αναζήτηση ομάδας, με προτεραιότητά του να αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες το εξωτερικό!

Την ίδια στιγμή, ο ΟΦΗ που με το τέλος της σεζόν έδειξε ενδιαφέρον να αποκτήσει τα δικαιώματα του Λάμπρου, έχει στρέψει αλλού την προσοχή του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 όποτε και ο Δικέφαλος τον αγόρασε από τον Ηρακλή έως και σήμερα, έχει καταγράψει με τα "ασπρόμαυρα" 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε και φυσικά ΟΦΗ!

Διαβάστε ακόμη...