Αν ο ΠΑΟΚ είχε αύριο επίσημο παιχνίδι…

Από paok24.com : Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στην Ολλανδία, η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αναγκασμένη να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για τα ευρωπαϊκά ματς και ένα καλό θέμα είναι ποιοι ποδοσφαιριστές δείχνουν αυτή τη στιγμή επικρατέστεροι για μια πιθανή βασική ενδεκάδα.
Πηγή: paok24.com
Αν ο ΠΑΟΚ είχε αύριο επίσημο παιχνίδι…

Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ λοιπόν θα μπορούσαν να παίξουν βασικοί αν αύριο ο Δικέφαλος είχε επίσημο παιχνίδι, με βάση όλα όσα γνωρίζουμε γενικώς για το ρόστερ και τις διαθέσεις του Λουτσέσκου, αλλά και όσα βλέπουμε στην προετοιμασία;

Στο τέρμα η λογική «λέει» Κοτάρσκι.

Στα στόπερ είναι ο Ίνγκασον που δεν συγκρίνεται και προφανώς ένας εκ των Κάργα-Μιχάι. Δεξιά είναι ξεκάθαρα ο Λύρατζης. Αριστερά η θέση λογικά παίζεται μεταξύ Βιεϊρίνια-Σοάρες εκεί που πολύ καλή προσπάθεια κάνει και ο Τσαούσης. ( Η μόνη θέση που καλύπτεται με 3 λύσεις).

Στα αμυντικά χαφ αδιαμφισβήτητος είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η «μάχη» για τον δεύτερο. Θεωρητικά, ο Κούρτιτς έχει προβάδισμα.

Στους μεσοεπιθετικούς και δεξιά δεν τίθεται θέμα για τον Ζίβκοβιτς. Μετά τι γίνεται; Στο 10 και βάσει δοκιμών υπάρχει μόνο ο Φελίπε Σοάρες. Αριστερά και πάλι βάσει των εδώ δεδομένων, υπάρχει μόνο Κουαλιάτα ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί.

Στην επίθεση και στην κορυφή, γερός να είναι ο Ολιβέιρα

Όλα αυτά θεωρητικά και… προς το παρόν εδώ από το Άπελντοορν.

Διαβάστε ακόμη...