Απώλεια για την ομάδα

Από paok24.com: Από πέρσι μετά την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, στο δικό του τημ ήταν και ένας ακόμη συνεργάτης, ένας ακόμη προπονητής. Επρόκειτο για τον Τζιανπάολο Καστορίνα, ο οποίος όπως σήμερα αποκαλύπτει το PAOK24 δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Απώλεια για την ομάδα

Αρχικά πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ιταλός προπονητής δεν είναι εδώ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Και δεν πρόκειται να είναι αφού ένα πολύ σοβαρό προσωπικό και οικογενειακό θέμα τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Ιταλία. Κάπως έτσι μία καλή και πολύ χρήσιμη συνεργασία ολοκληρώνεται.

Ο Καστορίνα είχε την εξειδίκευση και την ευθύνη της ατομικής προπόνηση και βελτίωσης των ποδοσφαιριστών, ενώ επιπρόσθετα είχε σημαντική παρουσία και σε όλη την εργασία του τεχνικού τημ που δουλεύει άψογα με τον Λουτσέσκου. Είναι βέβαια ότι και φέτος θα ήταν αρκετά χρήσιμος ειδικά με την έλευση πολλών νεαρών παικτών, αλλά σε κάθε περίπτωση η αποχώρησή του είναι οριστική. Προς το παρόν δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης κάτι που ίσως συζητηθεί στην πορεία.

Διαβάστε ακόμη...