Κυριάκος για Ραζβάν: «Πέρα από... καλούτσικος προπονητής, μαρτυράει χωρίς ξύλο» (pic)

Από sdna.gr: Ο Κυριάκος σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αποκάλυψη για το συμβολικό δώρο και «απάντησε» στον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Μαρτυράει χωρίς ξύλο».
Πηγή: sdna.gr
Κυριάκος για Ραζβάν: «Πέρα από... καλούτσικος προπονητής, μαρτυράει χωρίς ξύλο» (pic)


Χείμαρρος Λουτσέσκου σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο PAOK TV. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για όλα, έθεσε επί τάπητος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ανέλυσε πολλά και σημαντικά θέματα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Κυριάκος του έκανε δώρο ανήμερα των γενεθλίων του τον Statler από το Muppet Show, επισημαίνοντας πως είναι το άλλο του μισό στη γκρίνια, κυρίως όσο μεγαλώνει...

Μετά την αποκάλυψη, ο Κυριάκος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον προπονητή του ΠΑΟΚ πως «μαρτυράει χωρίς ξύλο», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πέρα από 'καλούτσικος' προπονητής, είναι και ένα 'παγόβουνο'. Ο κόσμος βλέπει μόνο ένα 5% - 10% της χαρισματικής του προσωπικότητας, το άλλο είναι κάτω από την επιφάνεια. Συγχαρητήρια στον Αρωνιάδη που τον ανάγκασε να δείξει λίγο ακόμη απ΄αυτό που λατρεύουμε όσοι συναναστρεφόμαστε τον Στρατηγό. Απολαυστικός».

kyrkyrlucesku

Διαβάστε ακόμη...