Kicker: «Τι συμβαίνει με Λημνιό, Κολωνία, Τβέντε, ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Με την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού ασχολείται δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας Kicker προσπαθώντας να καταγράψει και να αναλύσει τα δεδομένα γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Έλληνα διεθνή.
Πηγή: paok24.com
Kicker: «Τι συμβαίνει με Λημνιό, Κολωνία, Τβέντε, ΠΑΟΚ»

«Σε δώδεκα συμμετοχές στη Bundelsiga ο Λημνιός δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε να αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, με τα περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ που σπατάλησε η Κολωνία για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ να μοιάζουν να πηγαίνουν χαμένα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Έτσι, επιλέχτηκε η λύση του δανεισμού στην Τβέντε, εκεί όπου ο Λημνιός απελευθερώθηκε και έδειξε τα προσόντα του, σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Τώρα, η Τβέντε εμφανίζεται «ζεστή» στο να ζητήσει από την Κολωνία την επέκταση του δανεισμού του Έλληνα ποδοσφαιριστή ή να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα από την ρήτρα που υπάρχει.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί αναφέρονται και στο ελληνικό ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα FORZA, ενώ βάζουν στο «κάδρο» και την περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Με τον Λημνιό να έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Κολωνία ερωτηματικό αποτελεί πλέον ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η γερμανική ομάδα προκειμένου και ο ποδοσφαιριστής να μην επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό του συλλόγου, αλλά και το κλαμπ να καταφέρει να βγάλει χρήματα από την περίπτωση του.

Διαβάστε ακόμη...