Ο Ζέρβας στον δικό του κόσμο

Από paok24.com: Την ώρα που πολίτες της Θεσσαλονίκης – και όχι μόνο – βίωναν τις πρακτικές των Θεοδωρικάκων, ο πρώτος πολίτης ήρθε τελευταίος
Πηγή: paok24.com
Ο Ζέρβας στον δικό του κόσμο

Και τι δεν συνέβη στο ΟΑΚΑ χθες, όμως για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης προέχουν οι δημόσιες σχέσεις με την οικογένεια του πρωθυπουργού και οι φωτογραφίες με τον δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη.

Οι εκτεταμένες χρήσεις δακρυγόνων προς γυναικόπαιδα, με πρόφαση των έλεγχο εκατό μπαχαλάκηδων, οι επιθέσεις της αστυνομίας σε οπαδούς που βγήκαν απλά από τη θύρα τους κατά τη διάρκεια της διακοπής και μετά του ημιχρόνου, η χρήση πυροσβεστικών οχημάτων με μάνικες εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών, είναι γεγονότα ανάξια σχολιασμού από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που είναι σαφές πως δεν θέλει να στεναχωρήσει κυβερνητικά στελέχη.

Υπάρχουν βέβαια και τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, υπάρχει και η επίθεση ανθρώπων των ΜΑΤ σε στελέχη του ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια, υπάρχουν και πολλά ακόμα γεγονότα που όφειλε να σχολιάσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όμως προέχει βλέπετε το χρίσμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές και βέβαια, το να είναι αρεστός σε όσους μισούνε τον ελληνικό βορρά.

Διαβάστε ακόμη...