Ζίβκοβιτς: Μία σεζόν στα… κόκκινα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του άλλα 4 παιχνίδια, μέχρι το φινάλε της σεζόν. 3 στα πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς: Μία σεζόν στα… κόκκινα

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που επιβαρύνθηκαν αρκετά στη διάρκεια της σεζόν κι άλλοι, που πήραν λιγότερα λεπτά συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον "Δικέφαλο" να παίζει σε 3 διοργανώσεις και να συνεχίζει την πορεία του.

Στην πρώτη κατηγορία, ανήκει σίγουρα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος άσος, έχει φτάσει ήδη τις 48 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί σε 22 αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (6 στα πλέι οφ, 6 στο Κύπελλο και 14 στην Ευρώπη) με απολογισμό 7 γκολ και 11 ασίστ.

Δεδομένου ότι υπάρχουν άλλα 4 παιχνίδια μέχρι το φινάλε, ο Ζίβκοβιτς είναι έτοιμος να κάνει ρεκόρ καριέρας, όσον αφορά στις συμμετοχές του σε μία σεζόν, ενώ αν προστεθούν και τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα, το συνολικό νούμερο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς έχει παίξει και σε 5 παιχνίδια της Σερβίας.

Πέρυσι, ο Σέρβος έκλεισε τη σεζόν με συνολικά 48 συμμετοχές, ωστόσο φέτος θα κάνει νέο ρεκόρ, παίζοντας στα... κόκκινα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ζίβκοβιτς ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση τις τελευταίες ημέρες κι έμεινε στα... pits, παίρνοντας έστω κι έτσι μερικές χρήσιμες ανάσες, δεδομένου ότι η εικόνα του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή το τελευταίο διάστημα, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει πολλά σε αυτόν, με φόντο τα τελευταία ντέρμπι της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...