Σκοράρει με το σταγονόμετρο…

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε χθες να επιστρέψει στις νίκες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: paok24.com
Σκοράρει με το σταγονόμετρο…

Ο Δικέφαλος μάλιστα πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση, απόρροια των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου με την απουσία κομβικών ποδοσφαιριστών σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των Playoffs σκοράρει πολύ δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει βρει δίχτυα μόλις 5 φορές σε 7 παιχνίδια, ενώ σε παιχνίδια σκόραρε σημείωσε μόλις ένα τέρμα.

Στην πρεμιέρα της διαδικασίας κόντρα στον ΠΑΣ οι «ασπρόμαυροι» έκαναν 13 τελικές και βρήκαν το γκολ στο τέλος με τον Τσούμπα Άκπομ. Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά, έκανε μόλις 5 τελικές, αλλά πήρε το τρίποντο με το τέρμα του Αντόνιο Τσόλακ.


Κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ τελείωσε με 10 προσπάθειες τον αγώνα, πετυχαίνοντας 1 γκολ. Στην Τούμπα απέναντι στον Ολυμπιακό οι παίκτες του Λουτσέσκου βρήκαν δίχτυα μόνο μία φορά, ολοκληρώνοντας 11 προσπάθειες.


Με Άρη και ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει καν σε διψήφιο αριθμό τελικών κάνοντας 8 και 5 αντίστοιχα, σκοράροντας μόνο απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα. Χθες στα Γιάννενα ναι μεν έκανε 10 τελικές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι απείλησε τον ΠΑΣ.

Μπορεί η σταδιακή επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα να έδωσε μία ακόμα λύση στον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά η έλλειψη ενέργειας και τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών δεν δίνουν την ευκαιρία στον Δικέφαλο να «αναπνεύσει» αγωνιστικά.

Διαβάστε ακόμη...