Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός! (pic)

Απο paok24.com: Όσες φορές και αν το δεις, απλά δεν το πιστεύεις!
Πηγή: paok24.com
Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός! (pic)

Ένα πρωτοσέλιδο, αριστούργημα! Βγαλμένο από τα... έγκατα του Πειραιά, χωρίς την παραμικρή αλήθεια, αλλά ποιος νοιάζεται;

Σίγουρα όχι η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος", η οποία δίνει... ρέστα σήμερα!

"Μαφιόζικο χτύπημα! Ιδού το διπλό έγκλημα!" είναι ο κεντρικός τίτλος της, φωνάζοντας για το γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση VAR και υποστηρίζοντας πως έπρεπε να... αποβληθεί ο Τσούμπα Άκπομ στο 27ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Μανωλά!

Υπάρχει όμως και συνέχεια! "Αλλοίωση αποτελέσματος (ακόμη και της ρεβάνς) από τους Τσίφι και Φάμπρι" υποστηρίζει η καλή εφημερίδα, στην προσπάθειά της να βγάλει... τρελούς ακόμα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αρκετοί εκ των οποίων δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς κατέγραψαν στην Τούμπα... 0 (μηδέν) τελικές προσπάθειες στην εστία!

Επιπλέον, στο ίδιο πρωτοσέλιδο τονίζεται πως ο Ολυμπιακός... κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, με το... κερασάκι στην τούρτα να βρίσκεται σε ένα μικρό κουτάκι!

"Ο Κλάτενμπεργκ ορίζει υπέροχα. Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Άγγλος για το τερατούργημα των Ιταλών διαιτητών χθες στην Τούμπα" υποστηρίζει η εφημερίδα, σε ένα πραγματικό... ρεσιτάλ σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης!

Αχ, που ΄ναι αλήθεια τα χρόνια με Παππά, Σπάθα, Δημητρόπουλο, Καλογερόπουλο, Μήτσιο, Γιάχο ή παλαιότερα με Παπουτσέλη, Κασναφέρη, Ψυχομάνη, Καλαθενό;

Διαβάστε ακόμη...