Θετικό πρόσημο

Από acpaok.gr: Το acpaok.gr κάνει τον απολογισμό των επιδόσεων των «ασπρόμαυρων» διεθνών, στα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων με την Εσθονία και την Ιρλανδία U19.
Πηγή: acpaok.gr
Θετικό πρόσημο

Η Εθνική Ελλάδος ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Εσθονίας κερδίζοντάς με 3-0 και στο Παμπελοποννησιακό. Η Γιώτα Χατζηχαριστού κράτησε το clean sheet κάτω απ' τα δοκάρια για την «γαλανόλευκη», και η Μαρία Μήτκου ήταν ορεξάτη και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την Εθνική, για 90 λεπτά. Η Θωμαή Βαρδαλή παρέμεινε στον πάγκο και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού της στο πρώτο παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση της Εθνικής νεανίδων με το ΕΪΡΕ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχθηκε γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα αλλά κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή ελίτ (League A). Η Βάσια Γιαννακά αγωνίστηκε, ακούραστα γι' ακόμη 90 λεπτά, η Μαρία Ζώτου και η Ολίνα Μπαξεβάνου ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα και αντικαταστάθηκαν στο 82' και στο 53' αντίστοιχα. Η Νικολέτα Καλέση δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Οι διεθνείς του Δικεφάλου αναμένονται πίσω στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μπουν στο πρόγραμμα προπονήσεων του Λευτέρη Κανάτα για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ Morris, με τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...